Half past twelve and i'm watching the late show in my flat all alone oh how i hate to spend the evening on my own

Här sitter jag i ett väldigt litet rum på mammas jobb i Lund.
Anledningen till att vi är i Lund är att hon var tvungen att jobba här idag och att vi ska till PARIS ikväll och flyger från Kastrup.
Vad har DANSKA flygplatser som inte svenska har? Jag bara undrar.
Wienerbröd antagligen, det är säkert därför många danskar är så feta, äter bara wienerbröd och dricker öl jämt.
Eller nej! Jag vet, ni som någon gång drabbats av dansk coca cola behöver jag nog inte säga mer till men ni andra kan få ett klokt råd: Drick aldrig dansk coca cola. Det smakar faan. Jag tillät mig själv att ta till fula ord eftersom ord som " jätteäckligt" och "djävulens kiss" helt enkelt inte räcker till. Dansk cola smakar som, tänk er sirap som inte har sirapssötman utan utblandad med fun light, peach passion.
MUMS säger jag inte.

På planet till Paris ska jag ha det väldigt mysigt har jag bestämt.
Jag ska lyssna på Fuck you very much och So what. Jag har fått väldigt många tillsägelser över att varje gång folk tittar på min ipod och vad jag lyssnar på är det ALLTID The Killers.
Vadå då? Det bästa bandet som finns förtjänar att man verkligen lyssnar på deras låtar. Men jag ge annan musik en chans, även om den är sorgligt dålig efter att man upptäckt och älskar Brandon Flowers vackra röst.
Mamma gillade inte skivan jag bränt med dem och som vi lyssnade på på vägen ner, hon lyssnar inte på texter nämligen.
Mycket synd.
Jaja i varje fall ska jag börja skriva packningslista på planet! Det ska bli roligt!
Ska leta klackskor i Paris också, saknar det nämligen men Aurora <3 platta skor som skadar hennes redan störda fötter med höga valv som gör att hon får höftproblem. Så är det bara.

Idag är det 48 dagar. Fyrtioåtta. 4, 8.
Jag VET att det är lite, men det känns ändå som att det är alldeles för mycket. Samtidigt som jag tänker att det är för mycket vänder det sig i magen på mig när jag tänker att jag lämnar allt och alla för ett år.
Nu är det inte det vanliga att "sakna alla" men att till exempel kunna lägga sig i SIN säng som är den skönaste i världen när man känner för det. Prata med sina föräldrar jag först på senare dagar har märkt är väldigt speciella om man jämför med kompisars torra mammor och allvarliga fädrar.
Eller klappa andras tråkiga opersonliga korthåriga katter.
Tänk när jag får hemlängtan och gråter, då behöver man någon som känner en och som man inte bara är tjejen från Sverige för.
Dock, bortsett från allt detta.
KAN JAG INTE VÄNTA.
My new life shall begin.
Och det ska bli annorlunda och det är JAG som ska bestämma över det.

Önska mig bonne chance a Paris avec les francaises eller hur man säger. Så mycket har 4 år av franska givit mig.

Au revoir

The Dustland Fairytale beginning with just another white trash county kiss

Just hemkommen från Rotarymöte No. 2
Mycket trevligt och informerande, vi har också fått vår mycket snygga utrustning vilket innefattar  en väska vars trendriktighet kan diskuteras, ungefär en miljon visitkort vilket är jättebra! 5 pins, hmm jag TROR att jag måste göra/köpa fler höhö. En namnbricka med namn och distrikt på. Och sist men inte minst en svart silkig turistig MAGVÄSKA. Ja! 30 stycken kommer stå på arlanda med japansk turistlook, fattas bara engångskamerorna så är det komplett.
Nej jag tror faktiskt att man ska ha den under kläderna med pass + plånbok.

Nu är det 50 dagar kvar. Jag minns när jag hade 9 månader kvar och typ WOHO jag åker imorgon! Naat.
Men tiden har onekligen flugit, som i mitt allra första inlägg när jag var lite pessimistisk över att det var så lång tid kvar.
Nu är det inte det.

Dagen har varit väldigt dålig men slutade väldigt bra.
På syslöjden fick jag höra av min sylärare att jag hade ett starkt G, G+ tillochmed!

JAA G +! Det pluset kan du ju bara... Höll jag nästan på att säga och började argumentera för att jag aldrig sytt något innan i hela mitt liv och nu lärt mig att göra knapphål, resår och gjort ett väldigt ambitiöst skriftligt arbete. Men då skulle jag titta på helheten vilket inte var VG. Jag sa att det är hon som inte ser helheten eftersom jag har utvecklat något enormt.
Det slutade med att jag förföljde henne en hel dag och väntade utanför hennes klassrum och attackerade henne så fort hon kom ut och gissa vad? JAG FÅR VG!
Thanks to envishet.
Annars hade mitt livsmål varit att dräpa henne.

Just det ja!
Vår andra utbytesstudent blir en japanska! Som jag förmodligen inte kommer träffa men ändå! Som spelar i ett hårdrocksband, måste berätta för Olivia hon kommer bli skitglad.

Min nya favoritlåt är Angeleyes av Abba, ganska okänd men det svängeer!

Paris med mamma på torsdag! Då träffar jag också Louise i Lund istället för att ha tråkigt en hel dag, vi får sjunga lite Madonna då istället;)

Nu är det snart hejdå Sverige ett år.
Ingen idé att jag säger hur overkligt det är för ingen som inte är utbytesstudent kan fatta det på samma sätt.

Look into his angel eyes one look and you're hypnotized....


Aurora

Run, neon tiger, there's a price on your head. They'll hunt you down and gut you. I'll never let them touch you. Away, away, oh, run

Nästan allt denna sommar är bra förutom eeeeen liiiiten detalj som råkar krossa mitt hjärta.
The Killers kommer till Sverige och jag kan inte gå, dels för att jag ska ta bort tandställningen dagen efter och dels för att det är på Hultsfred.
Att jag skulle få åka till hultan är ju typ jo tjeeeena.
Men Killers är det bästa bandet med bästa låtarna och en sångare med en röst jag älskar över alla andra.
Jag vet att skulle jag se dem live skulle jag köa så länge det behövdes för att kunna stå längst fram och se Brandon Flowers i ögonen och gråta gråta gråta.
För de som inte älskar musik på det här viset eller något band/ artist tycker att det låter skitskumt. Men hjälp.
Att höra When you were young, Read my mind, Neon tiger, Sam's town båda versionerna, deras version av Romeo and Juliet om de spelar den och alla andra underbara låtar de gjort  skulle.. Jag vet inte jag har aldrig sett dem live.
Jag svär att jag någon dag ska det och jag ska stå längst fram. Japp.

Detta var en jäkla harang men jag sitter här helt sentimental med Neon tiger i öronen och inser att folk som inte älskar The Killers en tjugondel så mycket som jag gör ska se dem i sommar och tro att de är äkta fans och förtjänar det fast de inte gör det.

Detta låter äckligttt och bortskämt med tanke på att jag ska till Australien i sommar för ett år och jag skulle inte byta bort det för allt i världen men detta är bara en liten ( stor) sak.

Mitt halsont går aldrig öveeer.

Okej för att liva upp det här gnällinlägget så kan jag säga att jag har rotarymöte på tisdag! Det ska bli skitkul att träffa alla och få massa information som jag typ redan vet eftersom jag är sjukt mycket mer påläst än alla andra.
56 DAGAR TILL AUSTRALIEEEEEN

Sov precis 3 timmar är ganska trött så jag tar inte ansvar för hur det här inlägget blev.

Ingen fattar

Jag insåg idag kl 15:30 när jag sydde på mina fula, fula shorts att om det finns något bra jag kan göra som vuxen, så är det att avskaffa syslöjd i skolan.
Värre bullshitämne finns inte.

Jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade, jag drömde att jag kunde sjunga men det kan jag inte

Håkan Hellström är så väldigt underbar.

Nu sitter jag här, 23:14 en lördagkväll med gäster i rummet intill och mår skitdåligt.
Jag lyssnar inte på Håkan faktiskt jag lyssnar på mina gudar ; The Killers, A crippling blow den har en väldigt dansig refräng och det är det enda bra i hela låten men den är så bra att det väger upp det dåliga.
Jag är trött och sjuk så mitt babbel kommer nog inte make sense to någon, åh vad bra med svengelska är inte det lite tidigt än?

Iallafall så kom jag och tänka på massa saker jag nu tänker skriva ner och det är ert val om ni vill läsa men nu skriver jag det iallafall.

För att inte bli besviken när jag kommer till Ozzie så tänker jag att min värdmamma kommer avsky mig, jag kommer inte få några vänner i skolan och att djuren använder mitt rum som ändhållplats.
Det är ganska deprimerande men det kan liksom inte bli värre än så och då kan jag ju i princip bara bli glatt överraskad eller hur?

I svenskan läser vi en väldigt dålig bok jag helst vill mosa och skrika och hoppa på. Det skulle nog kännas bäst om jag fick gå in i kemisalen, ta fram valfri substans, hälla det över boken och sätta fjutt på.

Det handlar om en bitter  tjej i norrköping i början av 1900 talet som är avundsjuk på de fina flickorna som har någonting-väskor och diadem i håret och hennes bittra tankar som gör en själv bitter och deprimerad.

Susanna: Du är min syster och värre än mamma på många sätt och jag kommer inte sakna det alls men jag kanske kommer sakna dig ibland, då och då. Jag kommer sakna att bila till platser som singö och frankrike med gammal bra musik och allsång i bilen, även om du inte har varit med på det ett tag nu.

Sommaren 2009 kommer bli den skönaste,mest tårfyllda och läskigaste sommaren hittills, halva kommer ju vara vinter också hmm...

Nu sminkade jag precis en 7åring usch vad jag är trött, adios
Aurora

Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig

Det var ett tag sedan jag skrev här minsann.
Kan inte säga att det har hänt överdrivet mycket förutom att jag mailar med min värdmamma då och då.
Är nästan bombis på att jag åker den 15 juli, vilket betyder 69 dagar kvar.
Det är tidigast av alla svenskar och det känns både positivt och negativt, längtar ju som en galning för detta har ju varit min dröm ett tag nu. Men visst känns det jobbigt att vara utan mamma och pappa och kompisar. Tiden kommer ju inte stå stilla även om jag önskar det, lite bortglömd blir man ju.

Så jag sitter här och lyssnar på Erlkönig av Franz Schubert, den är fäät.
Den enda klassiska melodi jag verkligen gillat för man kan sjunga med i den för den är så himla bra!
Eller inte sjunga med för den är på tyska men ändå.

Igår var det idrottsdag, det sög räääätt hårt om man säger så.
Orientering i skatås i regn och iskallt väder, vi gick några stycken och var mest bittra och sa massa fula ord.
Jag livade dock upp det hela lite genom att jaga dem med daggmaskar. Orientering tar inte direkt fram mina bästa sidor.
Sen åkte vi och red, det gick väldigt bra med tanke på att min häst önskade livet ur mig.

Idag var det tråkigt. Det var det här inlägget också så jag slutar skriva tråkiga saker, kanske är därför ingen kommenterar längre.

Au revoir

« Till bloggens startsida