Let me tell you 'bout the birds and the bees and the flowers and the trees and the moon up above. And a thing called looove

Helgen var najs Minna följde med mig till Goolwa och vi hade det supermysigt, jag blev av med en bit av mitt knä och det ser äckelpäckel ut men det gör ingenting.

Idag hade vi drama excursion och det var en "brecht workshop" där vi lärde oss om Brecht och lekte lekar. Inte särskilt lärorikt men jag klagar inte! Lekar + lunch i stan eller matte business studies psychology english?? I thiink id choose option number one.
Sen när vi kom tillbaka satt jag bredvid ett av mina span i philosophy och hade diskussions forum medans läraren kollade efter hus hon ville köpa.

Sen var det Athletics Carnival, 3a i höjdhopp!

Okej bilder från earlier:





Minnaaa and myself



Another one




Beaach



Weee! Vågorna bakom mig är mycket högre än de ser ut, det var skitläskigt! Det var huur strömt som helst och framför mig reser sig en typ 1½ meter hög sand/lervåg pga strömmen och jag hamnar på den och den slänger mig av brädan så jag gör fulaste kullerbyttan och rev upp hela knät. Om jag får ett ärr så blir det coolt.



Svanar



Goolwa lock. Håller vattnet i den delen av the Murray



Pelikan



Coorong







Jag skapade!  Jag tycker den liknar Desse, lika tjocka ögonbryn typ.. Hittade inga tillräckligt breda dock




Krabban



Fisken



Dog walkies




Bajsupplockning



Volvoo





Andrew lyssnade på band på vägen hem haha.



Supporting Halstead as i should, mitt gröna hår är fortfarande grönskimrande trots 2 tvättar..



Jake is in Gooch. De förlorar allting men det är typ snällaste huset av alla, I like Gooch.



Gemma, also in Gooch



Sen sminkade jag dem så att man såg att de faktiskt var i Gooch.



Sen bestämde jag mig för att jag gillade Gooch så mycket att jag blev part Gooch (näsan kepsen)

Det var några från Prince ( blå) som hade klätt ut sig till avatarer,det var ballt.



Dylaan



Jaaaake



Sen bättrade någon på mitt smink



Sen gjorde vi Ben fin



Han var inte så nöjd när han såg resultatet



Drama excursion!! Me and grace



Jake W and Jake G

Okeej det var nog en miljon bilder nu förtjänar jag kommentarer.

hej svejs

We are the pride of South Australia we are the mighty Adelaide Crows!


IT'S AAAALMOST FOOTY SEASON!!!!

Five hundred twentyfive thousand six hundred minutes, how do you measure, measure a year?

Allååå.

Jag har världens äckelförkylning, i skolan vill de inte ens sitta bredvid mig för att jag hostar och nyser hela tiden.
Något som gjorde dagen ännu bättre var när någon skrek JUNKIE när jag tog panadol och en lärare drog in mig på the office och började förhöra mig om knarkinnehav och jag sa att I AM JUST HAVING A COLD FOR GOODNESS SAKE!!!! Och jag visade tabletterna och jag blev utsläppt. Bara för att på the public school röker folk på på toaletterna och exchange students har ju rykten om att vara galna.. Inte sant alls.

Lite Clipsal bilder nu, min kamera är död så jag lägger upp de få Céline tog:



 Det var ju ett bilrace som var huvudddelen egentligen men de flesta som var där gick för att se Hilltop Hoods.

Sen blev jag trött i benen och satte mig ner.. Mamma ser du mina jeans? Bli inte arg det är faktiskt Billabong så det slitna måste vara bra eller hur?

Här kommer bästa bilden! Okej så vi utbytesstudenter har ett skämt om att alla kommer bli feta och vi har dubbelhakstävling och vi har massa bilder där alla gör sin äckligaste dubbelhaka och Celine bad mig göra den så.. Det gjorde jag!
Denna är när jag sitter på nån random hög/full killes ( jag tyckte han var snygg så vi kallade honom för my boyfriend hela konserten) axlar



I Australien skulle man beskriva sig själv på en ful bild som en "douche bag" haha det är verkligen jätteäckligt men ja.. det är Australien.
Synd att vi inte fick med hans ansikte för han var jättesnygg.

Jag älskar mitt utbytesår!!!!!!!
Mamma och pappa kommer om mindre än 2 veckor nu:D

Alltså jag gjorde verkligen blondaste grejen någon vecka sedan. I Sverige så kunde lärare ge eleverna godis ibland från typ byttor på rasten. När jag satt på lunchen så kom en lärare med en stor låda och jag såg godispapper och typ Oooh THANK YOU och alla stirrade på mig, läraren stirrade och jag tittade igen och såg att det bara var just godispapper och skräp.. Han gick runt och samlade skräp för att vi inte skulle slänga det på marken.. Jag dog och alla kissade på sig för att det var så himla korkat haha.
Jag pratade med Céline om att jag blivit så mycket klantigare här ( jag slår mig seriöst varje dag!) och hon sa att I KNOW I HAVE AN EXPLANATION! Ni vet att man har balansen i örat right? Och i Australien så går ju vattnet ner i avloppet åt andra hållet så det är därför jag har dålig balans! För att vätskan i balansstrutet går åt andra håller och jag är inte van.
Jag ska säga det varje gång någon kommenterar!
 
Nu ska jag sova för jag märker att jag bara babblar på och jag har feber och mår bara allmänt rötet.

Aurora

Ladies come chill, come rock with me honey, I got like half a mill in monopoly money

I förrgår ringde Céline ( belgium) och frågade om jag ville gå på Clipsal ( bilrace/festival, det är ungefär en miljon olika festivaler i Adelaide at the moment, tro mig det heter inte the festival state for nothing!) gratis för hon hade en extrabiljett och jag sa JA TACK så hon hämtade mig på vägen ner från Renmark, det, ligger ungefär lika bort från Stockholm som Gbg men den sträckan är ingenting för mig längre.. Iallafall det var som vanligt extremt mycket marijuana men det får man liksom acceptera även om jag tycker att det är knäppt att ciggrökare här ses som trash men att röka på är helt okej.
Alla som var där gick för att se Hilltop Hoods, Australiens största Hip hop band, det går inte att förklara hur stora de är här, jag är alltid lika stolt när jag berättar att de kommer från Blackwood ( där jag bor) haha.
Midnight Juggernauts var bandet som spelade innan men ingen ville ju se dem utan väntade bara på Hilltop så folk skrek typ STOP PLAYING och folk slängde saker på scenen och sprutade vatten på dem, helt stört elakt men de bara fortsatte spela och i slutet sa det " we're gonna finish our concert wheither you like it or not!" och alla buade och även om jag tyckte synd om dem så kunde man inte låta bli att skratta.

Celine tog massa bilder men hon kommer vara på Clipsal hela helgen så jag lägger upp bilder senare. En kille som var hög som ett hus sa till mig att " i need you on my shoulders! så jag satt på hans axlar ett tag och då såg man verkligen hur sjukt mycket folk det var, det tog aaaldrig slut!
Jag har sett Hilltop 2 gånger, Big day out och Clipsal och det är den enda concert jag varit på där folk inte har varit våldsamma på något sätt. Det kanske bara är Australien men hur höga/fulla folk än var så var de bara glada och det gör sån skillnad.

Hmmhmm what else, vädret har gått från derro till underbart! ska bli 30-34 hela veckan och jag hoppas att det håller i sig iallafall tills mamma och pappa är här!

Jag har insett hur aussie jag har blivit, jag gillar aussie hiphop, något jag trodde aaldrig skulle hända. Jag knyter rosetter i håret med något av mina hundra olika band och nästan fått kvarsittning för att jag inte har haft skolans färger. När jag kom tänkte jag att varför har alla rosetter i håret som femåringar?
25 grader = ugg boots och tjocktröja
Jag har ett löjligt stort pennfack
Jag vet vilken modell grannens bil är
Jag dömer folk beroende på vilken bil de har
Svenskar som hörde mig prata engelska skulle inte förstå hälften pga all aussie slang
Vattenflaskan är min bästa vän
Mango är det bästa som finns
När jag går på bio är det självklart att det är 3D och fåtöljer lika stora som sängar. ( Jag såg Alice in Wonderland i torsdags! den var bra)

Och massa mer men detta är allt jag kommer på just nu.

Okej bilder kommer i nästa inlägg i promise!

Aurora

Upupupdate

okej jag har en bild faktiskt. En kompis bild från vad som händer och sker i South Australia



En mus som blir uppäten av en Redback ( en av de giftigaste spindlar i världen och som jag haft på väggen i mitt rum men dödade med skolskorna)

Come to Australia.....

En

So come out of your cave walking on your hands and see the world hanging upside down you can understand dependence when you know the makers hand

Idag var en jättebra dag, jag vaknade och insåg att jag hade hela huvudet fullt av bomber, ropade till Andrew att " i dont think school today is gonna happen, good night!" Så han ringde skolan och sa att jag var jättesjuk ( om man inte är dödssjuk så kommer de typ och hämtar en) men migrän är verkligen sämst. Jag sov massa timmar vaknade och mådde bättre och gjorde kaffe.
De har förstört mig här, jag är världens kaffesnobb och att dricka vanligt kaffe hemma är ett big fat NO, jag ska spara till en sån kaffemaskin de har här. Jag har äntligen lärt mig att göra det näästan lika bra som Carolyn och jag är beroende.

Sen tog jag 2 tabletter som jag hittade och trodde att det var panadol for att det låg i samma förpackning så Andrew gav mig något annat starkt och han sa att med panadol så är detta effektivt och det var ju jättebra. Sen upptäckte jag att tabletterna som låg i min panadol ask var samma jag fick av Andrew och han typ oh.... Och jag kände mig som värsta knarkaren. Så han tvingade mig att dricka massa mjök och vatten och äta en banan + mackor för annars så kan det bli väldigt dåligt. Najs att jag är smart.

Resten av dagen kollade jag på TopGear när de körde i Afrika och den när de körde till Nordpolen. Vietnam nästa!

Nu orkar jag inte skriva mer och tyvärr jag har inga bilder så det var ju synd för er.

Arorrorossoapoqwejq bajs

This is for my peeps and the freaks in the front row

Allt är som vanligt, skola, kompisar och allt sånt. Den här helgen har det varit sverigeväder,jag insåg inte hur deprimerande det är när man haft sommar i 5 månader.

Iallafall jag har sett Pride and prejudice ( igen) blivit kär i Mr Darcy ( igen).
Det finns en bollywood version som heter Bride and Prejudice och den är sjuukt bra. De sjunger och dansar och mr collins motsvarighet "mr kohli" är det roligaste jag sett.

Just nu pratar jag med Josh om alla hans tjejer som ständigt ends up med att bli disappointments:

Josh

well the night b4 i saw her she was getting high nd shit

shes yucky

some of the shit she talks about fucking hell shes like a female me

not good

20:56Aurora

no one is more than enough

20:57Josh

no joke


mmm såhär trevligt kan man ha det...

Jag åkte till Goolwa och trots att det var svinkallt så boogie boardade jag och det var fint ändå.

Jag ska se alice in wonderland på torsdag någon som sett den, var den bra?

Aurororrororaaa

I know my call despite my faults and despite my growing fears

I just had a massive mango the size of a small water melon.
Det gjorde hela min kväll fantastisk att sitta ute och lyssna på en koala ( som en gris typ) och ha mango i hela ansiktet. Mums.



bara myycket större mumsss.

And btw my next host family is Jane's family!

För er som glömt hur hon ser ut:



Drama excursion aaages ago. Jane är mycket sötare än sådär haha
« Till bloggens startsida