If I keep it up like a lovesick crackhead

Hellooo!
Susanna jag kan inte lägga upp massa bilder från mamma och pappas besök för de har de flesta bra bilder på sin kamera, kolla på dem istället!

Är på jäättebra humör ikväll!
Vi har haft drama performance ( lLving with Lady MacBeth en pjäs som handlar om en pjäs)  2 kvällar i rad nu och tro mig det är ingeet som hemma alls! Skolan är en del av ens liv på ett annat sätt här, har man sport så är man med i skollaget, eller om man är med i kören så kan man gå till skolan en lördag och öva i 4 timmar. Samma med drama, vi har fått gå in på helger och stanna efter skolan för att repetera inför pjäsen men det gör man liksom för skolan är inte bara ett ställe där man är 8 timmar 5 dagar i veckan..

Jag älskar min dramaklass! Om det är någonstans här som jag är heelt avslappnad och kan säga exakt vad jag vill utan att undra vad någon ska tycka så är det i drama. Förra året var det klassen lite annorlunda men i år är den perfekt för den är en blandning av KONSTIGA härliga och galet roliga människor.

Första kvällen skrattade publiken ihjäl sig och andra så var det mindre skratt men uppskattning av pjäsens meddelande på ett annat sätt.
Jag kommer sakna drama såå mycket. Några av de stördaste,roligaste och mest minnesvärda stunder har jag haft där. Physical drama förra året var knäppt och i år med en annan lärare som inte är det smartaste gud skapat men som bara vill så väl har det blivit så kul och väldigt annorlunda från allt annat jag gjort.

Bilder:



Mr Penfold går avbryter alla scener 30000 gånger så vi hade faktiskt aldrig gjort hela oavbrutet förräns the performance



Ben som italienska bilmekanikern Lenny/Luigi.. Jag vet inte vad jag kommer göra utan Ben i Sverige, han är en av de bästa jag har träffat. + att han gör världens bästa iced coffee



Backstageee:
Carly (som är en av de roligaste jag träffat. Först när jag såg henne när jag kom så dömde jag henne för hennes utseende men det var sååå fel. Vår humor tillsammans är bäst, vi ska ha en egen komedishow som ska heta Aurora & Carly Sexy Can I)
Jag själv, Sarah ( josh tvilling för er som vet vem josh är) och min australiensiska syster Janee som hjälpte till med smink för att slippa Netball training



Me and Sophie



Ben och någons stackars lillebror han hittade..



Harriett spelade ubertönt




Mr P: Everyone look pretty for the wall in drama studio please!



In character this time! AURORA LOOK BITCHIER!! Okaaay mr Penfold!



And now show how much you love eachother and drama!
Jag äälskar min dramaklass!!

( Uniformerna vi har på oss är INTE våra skoluniformer om någon trodde det)

Mamma pappa jag kommer få en kopia på filmen på pjäsen, jag lovar att skicka den till er!

Nu ska jag sooova

Sorry I'm not home right now I'm walking into spiderwebs leave a message and I'll call you back

Såååå här kommer ett inlägg med bilder!
Min mobil fungerar! Den stänger av sig ibland men ja.. Det får jag väl leva med jag visste inte hur mycket jag älskade min mobil tills jag lånade Phoebe's gamla som är helt ok men min är guld.

Sedan jag bloggade ett riktigt inlägg senast har detta hänt: Föräldrabesök, Kangaroo Island med dem, varit på Tasmanien samt flyttat för sista gången.
Det är konstigt. Jag saknar alla hemma men jag vill inte åka hem. Inte någonstans. När folk i skolan frågar " what subs are you doing next semester? Och innan jag hinner svara så säger de "oh.... you wont be here then.. Och det känns bara skräp.
Sen jag kom hit har min humor blivit en miljon gånger bättre, sverigehumor blandat med aussiehumor = världens roligaste. Jag är typ den roligaste i hela världen nu.

Jag orkar inte berätta om allt jag gjort för det skulle ta resten av era liv att läsa så jag lägger bara upp bilder och berättar lite.

Btw om ni inte har sett The Boat that Rocked så ska ni göra det. Och om ni har det men inte gillar den så vill jag inte att läser min blogg.. Skääämt nej men helt seriöst om man inte gillar den filmen så är man en manet. Jag tror att jag är född i fel generation, född i början på femtiotalet hade varit perfekt för mig då hade man varit ung i de bästa decennierna.



En Redback utanför mitt fönster



Han fick dö



First blurry sights of Tasmania



En liten del av Hobarts hamn

´

Påväg till Bruny Island



Båtarna för Bruny Island Cruise

Jag har bilder från blowholes och grottor och grejer men jag har inte massa tid så jag går vidare



Vi åkte på ett steam train genom vildmarken på ett spår som the convicts byggde






Tasmanian Devil baby. Det stod att man inte fick klappa för de kan krossa ens ben med käkarna fast den var så söt så jag klappade ändå. Inget hände, det är säkert ingen som klappar dem för att de är rädda för dem:(




Getbäbisar



Sen kom en känguru. Ser ni fötterna som hänger ut från fickan på magen?



Sen kom ett huvud!
Efter detta såg jag att alla som var där var mammor för det var fötter och huvuden sticking out överallt när man väl fått upp ögonen,

Tidigare hade jag försökt röra en kängurus pung. LYSSNA NU BARN, försök INTE pilla på en kängurus pung. De tycker inte om det. As a matter of fact om du har otur kan de döda dig, om du har tur ( som jag) så kommer de bara ge dig en rejäl smäll i huvudet. Det kan också ha varit det att hon hade en unge i den.. hehe.. jag såg inte det när jag rörde den!





Iskallt det vattnet var! Det kom iof direkt från Antarktis.



Staaan med Belgien Frankrike och Nya Brasilien!



Detta var uppenbarligen innan Jeanne dödade min kamera.. Så om jag inte skaffar ny så blir det inga mer bilder...:O

Adioss

If I go crazy then will you still call me superman?

Förlåt för att jag inte har bloggat på evigheter! Jag hade tänkt att skriva ett jättelångt inlägg ikväll men bara för det så har nu technology startat ett krig med mig. Ett krig som jag måste vinna för annars kommer mitt liv inte vara värt att leva. Tro mig.
För att ta det kort: Jag köpte en vattenflaska när jag var med Jeanne och Vivi i stan, Jeanne ville ha vatten och jag sa Ok but quick cause i need a toilet! Och hon drack och stoppade snabbt ner den i min väska..... utan att vrida om korken ordentligt upptäckte jag när jag 5 min senare såg min kamera, mobil och ipod simma runt i väskan.
Min ipod har blivit tappad i vatten förut och återupplivats med hårtork så jag har hopp för den. Sen finns det ett ställe i stan som speciellt tar hand om vattenskadade mobiler så det är bra.
Kameran kan jag bara hoppas att den ska fungera. Jag förlorar inga bilder så det är ju tur men den var ju nästan ny!
Iallafall nu ska jag spendera kvällen åt att laga de 3 viktigaste sakerna jag äger ungefär.....
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

« Till bloggens startsida