My grandma, your grandma, sitting by the fire

Det ska bli 39 grader pa mandag.
Inte 29.
39.
Hej smaltande Aurora och nedbrunna hus

This is the clock upon the wall, this is the story of us all, this is the first sound of the newborn child before he starts to crawl

Helgen har tillbringats i underbara Moonta dar Darryl och Elisabeth har sommarstalle och de fragade om jag ville folja med vilket jag gaarna ville, speciellt efter att ha sett vaderprognosen. Besviken blev jag inte, pa fredag kvall satt vi pa stranden och kollade pa solnedgangen och at rice crackers och dipp.
Sen pa lordagen lag jag pa stranden och koncentrerade mig pa att bli av med ackelblekheten och bli lite brun. Det gick sadar. Magen blir alltid jattebrun och hur ofta visar man magen spontant? Benen blev typ gula tillsammans med min b.u.s och ansiktet blev attackerat av fraknar. Som vanligt.
Fast det var jatteharligt anda for varen har bara borjat och alla sager att " your gonna die in summer" och det kanske jag gor men det blir najs anda.

Jag ska inte flytta till Brenda for hon hade fatt massa forhinder med sitt jobb, hon jobbar mycket helger och sena kvallar och hon trodde inte att hon kunde se efter mig sa mycket.. Det gor dock inget for mig for jag trivs jattebra hos Gayl. Nu far Rotary leta ny familj at mig men det ar okej.

Igar kvall sag vi pa Twlight och Epic movie. Alla jag kanner har sagt att " epic move suger! inte vard att kolla pa"  Sa jag fattade att jag skulle alska den, min humor ar valdigt simpel. Jag hade ratt vid flera tillfallen skrek jag i soffan  for att jag fick sa ont i magen av skratt. Darryl och Elisabeth skrattade nog ganska mycket mer at mig an at filmen. Elisabeth sa till och med " Aurora this movie is sick... I guess it fits you when i think closer though!" Jag gillar dem massor.
Det basta i filmen ar ju latt nar de ar pa godisfabriken, nar faunen ska visa runt i hans hus, nar de ar pa hogwarts och nar han ar med den dar bla tjejen och hon ska andra sig for honom. Nar han borjar skrika "unibrow unibrow!" sa blev det for mycket for min daliga humor och jag borjade hosta och ramla av soffan. Okej ledsen for langa beskrivningen men jag har inte skrattat sa mycket sedan april och var med Desse och Ellen och jag fick traningsvark i magen dagen efter.
Alla borde se Epic movie och fatta att den ar bra for den ar jatterolig.


Moonta beach:)


Mums



Detta ar at low tide vilket forklarar allt sjogras.

Jag gillar Moonta.

De tog mig ocksa till Ett Gelato stalle som drivs av en Italienare och hans skotska fru sa de gor sin egen gelato och scottish short breads. Mums! Hade nog den basta citronglassen jag haft i mitt liv.

Jag har gjort lasagne idag till middag som var laxa till baked goodies!

Adios!

one two WARP WARP

Idag var det Muck up day pa st johns vilket betyder att det ar the year 12s sista skoldag da de far gora vad det vill.
Alla kom utkladda ( och hade verkligen lagt energi i det) Nagon hade en kanindrakt ( sag ut som en lisebergskanin fast vit) nagon var hallick, nagon kille hade klatt ut sig til hallickens prostituerad nagon var nord osv osv. Det var kul fast aren innan har de varit myckt battre for nu har skolan satt massa regler att ni far inte gora nagot dumt ni far bara kla ut er... Trakigt da ar det ju inte "muck up" day.
Aret innan hade de tackt en larares bil av post it lappar for att han ar kand for att alltid skriva ner saker pa dem for att komma ihag haha.




Sahar ser vi ut i skolan.

I played pretend between the trees, and fed my houseguests bark and leaves, and laughed in my pretty bed of green. I had a dream

Just nu bor jag med Brenda for Gayl har akt upp till Barossa for att ga pa nagon konsert med Rob ( som ar hennes kusin Heathers man, Heather bor pa farmen som jag har visat bilder pa innan men Heather ville inte folja med for deras barn ar bada gravida, den ena med tvillingar och den andra vanligt men bada ar forsenade sa hon vagar inte aka innan de har fotts) sa jag bor har under helgen.
Jag har gjort mycket mina 2 dagar har. Lekt med 2 underbara valpar, fangat varldens giftigaste orm i sitt giftigaste tillstand fast jag trodde den var ofarligt hehehehe. Det ar den inte. Skaffat akrylnaglar som jag ar kar i. I Sverige kostar det ungefar en miljon medans det ar billigt har typ 200 spann.
Jag har alltid korta jattefula naglar for att jag inte orkar fixa dem och har fetkomplex over dem sa nar jag sag priset i nagon liten kineshorna och tankte att det var vart att prova sa gick jag och gjorde dem. Det blev fiiiiint!!! har tagit bild med mobilen men det funkade inte att lagga upp av nagon anledning.
 Gjorde dem tillsammans med min finska kompis Leena. Ja mamma pappa hon ar riktig finska inte finlanssvensk.
De kunde inte fixa min sladd i Blackwood och det var fjantigt dyrt att skaffa en ny sa Callie ( brendas dotter) sa att hon skulle sno ett sladd fran sitt jobb at mig. Det var trevligt, nu kan jag lagga pengar pa att kopa bussbiljetter och fylla pa mobilen och fixa naglarna istallet.
Vad mer har jag gjort.. Jo jag har slagit superekord i Wii fitness pa hula hoop och sedan rekordet pa super hula hoop ha! Hardcore ar jag. Det ar rockring och sjuuuukt jobbigt. Jag var blot nar jag var klar och Brenda lag och skrattade i soffan for man ser otroligt dum ut nar man star pa en platta och forsoker att inte ramla av nar man vickar pa rumpan for att fa en gubbe pa teve i rorelse.

Sen sprang jag med Coco idag sa nu ligger valpen helt utslagen pa koksgolvet och snarkar som en tok.
Det ska bli kul att bo har, jag alskar Gayl men den har flytten kanns bra.
Jag och Callie ar valdigt lika och vi ska ga till stranden massa tillsammans och folja en diet och trana pa deras maskiner. Jag tror dock att jag ska kora pa wii fitness super hula hoop istallet for tro mig gor man det varje kvall 10 minuter sa motsvarar det typ 2 timmar pa magtranargrejen pa gymmet

Mer bilder fran District conference


Jeanne framfor de stora vincontainrarna. She wish typ


Fattar ni? LoL hahahaha. Okej kanske bara kul om man ar med



Fun times. Gabi och Celine


Celine Anna Gabi Moi

\
Dancinggg


France and Sweeeeeden:)

Lat som alla borde lyssna pa ar Dream med Priscilla Ahn. Min drog just nu.

Just nu haller en video pa att laddas upp! Usch det ar verkligen sant att kameran far en att se fet ut, jag har inte gatt upp mycket alls men anda ser det helt ackligt ut. Kan bero pa att jag brande mig i solen igar och ansiktet ar lite svullet efter det och att jag ar nyvaken men anda... Jaja ni far ge mig cred for att jag sminkat over det roda very well.
Nu gar jag och kor wii fitness medans den laddar.

Klar med det nu ar jag dod. Filmen laddat klart och ska lura ut hur man far in den har.



Okej trakigaste film ever men klaga inte

Adioos

Jag ar for trott for detta

Ska till skolan om nagra minuter men har 0 saker kvar att gora sa det blir att blogga!
Igar hade jag de lite storre parlorhangena Ingrid gav mig, en san dar tofs med vita och genomskinliga kulor i halsbandet jag fick av Olivia + en ring jag kopte i Hahndorf.
Jag visste att man inte fick ha ring men alla har det anda sa jag tankte inte sa mycket mer pa det.
I science skulle vi skriva pa profilerna av misstankta/vittnen av vara mord och sa gjorde jag en pa mig sjalv och fragade Dylan vad jag skulle jobba som. Da svarade han som han svarat pa alla mina fragor att " Whatever you want it to to be:)" bara for att irritera. Vikarien ( vikarier har ar alltid andra larare fran skolan) sa da att " how about jewelrer"? jag tankte inte vidare pa det och sa bara Nae det vill jag inte. Och han typ nahe hur kommer det sig att du har sa mycket grejer pa dig da?
Och jag sa att well because I like it.
Yes but should you?
Jag borjar fa varningssignaler i huvudet nu sa jag spelar dum och sager yes why not?
How long have you been to this school?
Umm..... 2 months heheeeee  kortar ned med en manada sadar
Ohh well give me your diary.
Da tanker jag NEEEEEJ JAG SKA FA DETENTION VAD PINSAMT. Det har jag aldrig fatt i hela mitt liv.
Sa jag kommer dit halva klassen kollar for jag har aaaaldrig hamnat i trubbel just pga anledningen utbytesstudent.
Han fragar vem min home group teacher ar som latit mig ha detta pa mig och da fattar jag att Ms Isherwood skulle fa skit for att hon varit snall och latit mig ha det sa jag sager att Yes but ive only had this today and she was really busy this morning so she probably didnt see.
Oh is that so! Where are you from? Han menar vilken skola jag ar fran eftersom han inte hort min brytning an :) Jag ar battre pa engelska nu.
Och jag sager att I come from Sweden!
Da far han schiz och typ REALLY??? I WENT TO SWEDEN LAST YEAR I ABSOLUTELY LOVED IT!!!! I WENT TO STOCKHOLM AND GAMLA STAN AND BOUGHT PAINTINGS OF STOCKHOLM AND SAW THE ARCHIPELAGO AND ---------------------------------------------
Hela resten av lektionen.
Jag berattde massa om skolsystemet och var regering och han sa att han verkligen forstod att jag missuppfattat skoluniformen eftersom Sverige var ett sant fantastiskt land och Svenskar sa fantastiska sa da maste ju var metod vara ratt, (han sa detta stenallvarligt) sa nar klockan ringde sa han bara att have a nice day and read the pages about the uniform in the diary!! Hela klassen gapade och sa " oh my god i cant believe how you get away with EVERYTHING.
Ja vad ska man saga:)
Sa idag har jag bara en vanlig snodd och sma boomerangorhangen i silver jag fatt:) + ringen. Jag gillar verkligen ringen.
Justja vi har borjat med den rosa uniformsklanningen + rod rangerhatt.
Jag ser fram emot den varje dag...

Nu maste jag springa bussen har borjat bli tidig. Inte for att den har nagon tid den ska komma men jag har borjat fa bussinstinkt och idag kanns det som att den blir tidig.

Adios

If there's anything that you want, if there's anything I can do. Just call on me and I'll send it along with love from me to you

Lite bilder fran The district conference + Warrwong det kommer mer an detta i promisee.



Ingrid jag och Anna i Hahndorf pa fredagen innan vi akte till Warrawong och traffade de andra.
Vi hittade saltlakrits!




It was intense



En affar som hette Fairy garden... Den var lite speciell



My bff, Emils sko i bakgrunden



Belgare ni vet.... Vivi och Celine



SAKNAR SAKNAR!!! Fran vanster: Jeanne Frankrike i korallfargat, Farina Tyskland, Vivi Belgien, Anna Brasilien, Sophia Tyskland, halva Celines huvud, Belgien och Gabi Brasilien. Inte riktigt hela ganget. Saknar Brasilianarna belgarna och frankrike jaaaaaaattemycket

And anytime you feel the pain, hey Jude refrain. Don't carry the world upon your shoulders

Beatles var det har ja!! The district conference var BAST!! Jag tror att jag ar lite kar i utbytesstudenter. Vi behovde inte lyssna pa alla tal, utan pa de trakigaste tog de oss ut och vi fick mata kangurubebisar och prata med papegojor ( har en historia nar en skramde livet ur oss senare haha).
Vi bodde stugor i Warrawong sanctuary dar det springer kangurur och koalor och possums och bilbys och massa andra coola djur ( + varldens farligaste spindlar).
Alla kommer jattebra overens och alla ar depp for att brasilianarna ska aka hem i januari, vi har redan bestamt att ALLA ska traffas i Paris 2011, sedan ta taget hem till Jeanne i Normandie och bo hos hennes morfar som har 13 sovrum i sitt hus vid havet. Och vi skojar faktiskt inte.
Jag gillar alla supermycket men de jag kommit narmst ar da Ingrid jag kanner sedan innan, Leena fran finland, Jeanne fran frankrike ar efter 2 ganger en av mina allra basta kompisar har! Markligt hur man kan klicka sa snabbt. Hon ar hur rolig som helst och jag ovar min franska pa henne hela tiden.  Hon bjod mig hem till henne i frankrike och jag vet att efter att man skiljts at ar det viktigt att traffas efter snart igen. Sa pappa mamma, ni alskar ju att kora runt i frankrike, skulle inte vi kunna ta en omvag till Normandie och vara dar pa hemvagen eller nagot for hon ar en jag kommer sakna massa.
Celine fran Belgien var jag ocksa med en del, hon var jatteimpad nar jag sjong poupee de cire poupee de son, yo 'ave no accaaant whan yo zing in frrrrrrrrrrrrrrrrrench!
Gabi och Anna fran Brasilien ar 2 jag hoppas att jag har kontakt med resten av mitt liv for ja... 2 personer man inte vill tappa kontakten med helt enkelt. Jag har lart mig att It doesnt matter who you are and it doesnt matter where you come frome, everyone can play the laughing game. En sang the sjong pa rotary och som vi nu har som var signaturlat. Tillsammans med paparazzi av lady gaga for om min syster ar paparazzi ar jag 10 ggr varre. Kameran var min fiende innan jag akte nu skulle jag kunna offra en fot for den. Man tar kort pa allt man ser ungefar.
En av tyskarna, Fahrina ar den enda som bor i Victoria i en stad som ligger pa gransen som heter Mildura. Ett staende skamt och numera heter hon Miss Mildura, hon ar alltid sa himla lost men inte pa ett korkat satt bara kul.

Gabi larde mig att dansa samba, Celine och Jeanne larde mig Electronic vilket ar en dans som de dansar pa alla Gayklubbar i frankrike/belgien och  nu ar jag proffs. Jag haller ocksa pa att lara mig att shuffla vilket ar galet svart men i'm getting there.

Pa konferensmiddagen at the Wicks Winery skulle man kla upp sig massa massa  och temat var vintage (inte for utbytesstudenterna) och det var folk som kom med palsgrejer och faglar och fjadrar i haret och hooooga hattar och glittergrejer. Nagon kom med vinkvistar i haret for han var ett vintagevin.

Man skulle sitta med representanterna fran sin klubb och jag gillar dem men vi ville ju sitta tillsammans! Fast det var okej. Min klubb alskar mig och jag alskar dem tillbaka. De hade ett dansgolv dar de dansade gammaldags och vals och grejer, sa det gjorde vi ocksa. Fast sen trottnade vi pa det och dansade electronic och gjorde tunnlar och dansade limbo sa fick vi med alla 4-500 rotarianer pa limbo och taget runt i hela salen. De tackade sedan utbytesstudenterna for being the centre of the party. Min kavaj ar riktigt skaplig nu ska ni veta!
En av dagarna nar vi akte till Hahndorf som ar en tysk by fran borjan for att det var tyskar som typ.. koloniserade den sa tyskarna var jatteglada och at korv och apple strudel eller var det hette. Hahndorf ar bast! Vi hittade saltlakrits ocksa. Vi bestamde att vi skulle hitta nagot for ca 3 dollar man kunde satta pa kavajen att kopa till nagon, man fick dra ett namn sa skulle det bli en overraskning. Jag fick en liten kopingla av Jeanne for att alla skulle kunne hora var jag var. Och det gor man nar jag gar sa plingar den massa vilket alla tycker ar kul.

Jag levde pa Gayls cold and flue pills, det var inte halsfluss som tur ar men jag var forkyld med svullen hals och tills jag fick piler, 39 grader feber NAJS. Sa jag var manniska nar jag hade piller men nar de tog slut sa var det.. iihihinte sa kul langre. Men det kom mer.
Det hjalpte inte att vi hade fest pa rummen bada kvallarna och fick maximum 4 timmars somn sammanlagt, men vad ska man gora vi traffas inte sarskilt ofta sa make the most of it. Jag far inte ga till skolan imorgon for jag spyr for att jag hostar sa mycket ibland och har feber och idag i bilen hem sa jag tydligen knappa saker sa Gayl blev orolig. Jag pratade antagligen bara i somnen eller nagot men ja.. Jag smittade redan 3 utbytesstudenter vill inte komma som varsta acklet till skolan och smitta ner alla dar det forsta jag gor.

Jag hade den basta pannacottan igar!! Vanta lite nu, jag har en kansla av att den meningen ar fel, men jag kan inte se vad for det later ratt. skitsamma. Den konkurrerar med din Susanna!

Alla utbytesstudenter alskar Beatles och Abba. Vara favoriter ar Hey Jude och Call on me och Mamma Mia.  De spelade vi en miljon ganger pa vara smafester. Tydligen snarkade jag och Jeanne som galningar pga forkylningen, Anna filmade oss och det var nog nagot av det fulaste jag sett i mitt liv.

Vi pratade om hur vi ar vara egna nu pa ett satt. Vi pratar massa med var familj och aven och vissa har regler hos sin vardfamilj sa ar det liksom ingen som bestammer over oss. Jag tvattar sjalv och jag gick sjalv och hittade en datoraffar och lamnade in min sladd for att se om den gar att fixa eller om jag ska kopa en ny. Jag tar mig sjalv overallt och alla holl med om detta. Vi har flyttat hemifran och ar pa ett satt vuxna, aven om vi far pengarna sa skoter vi anda var egen ekonomi och tar egna beslut om det ar klokt att kopa det eller om man hellre ska spara.
Jag lade ut 150 dollar pa nagot som heter The big day out, alla sa att om jag ville uppleva nagot australiensiskt sa ska jag gora det.  Det ar nagot som ar i alla stora stader i australien, massa band kommer och spelar och det ar tydligen nagot som folk sparar pengar till och grejer. Jag hade tankt spara de pengarna men man kan inte bara spara for da missar man ju de riktiga upplevelserna. T.o.m Rotary sa att det var klokt att lagga fodelsedagspengarna pa det..

Det blir massa fester nu i november december!! Gabi ska ha fest i strathalbyn snart, Celine fyller 18 i november, bade Anna och Gabi har sina going away parties i december vilket kommer bli sorgligt men kul. I am excited indeed. Jane ska kanske ha halloweenparty we'll see.

BALLT att nasta utbytis blir australiensare mamma!!! Vi kommer ha massa att prata om nar jag kommit hem.

Om jag alskade att resa innan sa kanns det annu viktigare nu, jag har vanner over hela varldens och jag kan bo gratis 1 timme fran Sao Paolo, bo gratis i en annan liten by i Brasilien dit jag nog aldrig skulle kommit om jag inte traffat Anna. For jag ska halsa pa dem! Nagon dag iallafall...  Bo gratis i dusseldorf, normandie,colorado,belgien.. Ganska trevligt att veta att man alltid ar valkommen faktiskt.

Jag ar sa excited for the Safari! Gabi sa att om man inte gor den ar man galen, overlagset the basta 3 veckorna i hennes liv...

Vad mer finns det att saga, vi lyssnade pa lite foredrag om polion som rotary haller pa att utrota i varldens vilket var trevligt. Ar du med i Rotary nu pappa?

Okej nu maste jag ga och lagga mig jag tror jag har hostat upp ett sar i halsen, Suss imorn om jag inte ar dodens dod ska jag ga till Rotary och prata med Roger som kommer darifran om kangaroo island om vad han tycker ar klokast. Om jag kanner min klubb ratt kanske han t.o.m erbjuder sig att visa oss runt.

Jag ar varldens lyckligaste som fick aka pa det har aret. Om jag visste det innan sa insag jag det fully idag nar vi satt pa en grasmatta och pratade om artisten Sean Paul och Anna sa Schanpal?? Thats what you wash your hair with????? och lyssnade pa Hey Jude och beundrade varandras pins. Den ska jag hanga upp pa vaggen nar jag kommer hem.

Hahaha en till grek som var sjukt rolig, Wes, killen fran colorado sa im so jealous of you guys, you speak a second language! ( he applied for chilie as a first choice and australia as fifth!!) och alla sa awhh you can learn later! Da blev Jeanne helt plotsligt jatteexalterad och borjade knappa med fingrarna som nar man far en jattebra och ide och sa I KNOW!! Yo can learrrn aboriginal language!!! och alla vara tysta nagra sekunder och sen dog vi. Man kanske var tvungen att vara dar for att se det roliga men aahh haha det var kul.

pa warrawong hade de pratande papegojor, de kunde saga Hello och en som hetter George kunde saga im george. Vi gick vilse en kvall och det var kolsvart och alla sa bara att where the heell are we?? Sa var alla helt tysta och helt plotsligt vralade nagon IM GEORGE!!!!!! Och alla blev livradda men nar vi fattade var vi var sa insag vi att det var precis utanfor varan stuga.

Sa NU ska jag sova. Godnatt Sverige ha det bra.
Aurora

Bilder kommer

Australopithecus would really have been sick of us, debating how we're here, they're catching deer (we're catching viruses)

Idag gick jag upp halv 10!! Maste vara rekord for mig en ledig dag om man raknar bort da jag gick upp 4 for den dar bilgrejen.

Debbie kom och gav mig andra delen pa min fodelsedagspresent som var 100$! Wooo valdigt trevligt var det.
Nar Gayl kommer hem ska vi mata hur mycket vi ska ta upp pa min klanning ( wooho nar jag berattade att alla pa skolan la upp klanningarna sa erbjod hon sig att gora det:D:D skont att slippa ga runt som en nunna, kjolen kunde jag ju rulla upp det ar lite svart med en klanning)

Sen imorse forsokte jag locka haret lite, jag skruvade det bara och blaste med en hartork pa det, nar jag tittade pa golvet sedan var det uppenbart att det var ett misstag for det lag sma tussar av har dar som hade svartnat i andarna, smalt ihop och lossnat. Bra Aurora, satter eld pa haret. Men det gor inget for det syns inte pa haret.

Sen tog jag ut Wolfgang pa promenad, han ar varldens jobbigaste att ga ut med men bra om man vill trana sjalv. Sa fort han ser kopplet blir han knapp for han blir inte walked sa ofta utan han far springa fritt i tradgarden sa nar man tar ut honom blir han overglad. Han drar i kopplet och att ga langsamt ar helt out of the question. Han ska kissa pa precis alla trad och stolpar och ser han nagon annan hund MASTE han halsa annars gor han sana hundgratljud. Iallafall jag ska till Hannah ikvall och kolla pa film och hon sa att jag skulle ta med godis eller chips eller nagot och narmsta affar ligger i Blackwood som ar UPHILL!!! Hela vagen, ni som vet, tank er min gata sa brant ar det hela vagen vilket gor att det tar 35 minuter upp och 25 ner och valdigt snorkligt. Det ar ganska jobbigt faktiskt.
Sa jag band Wolfgang vid en stolpe pa woolworths, inte sa proffsigt eftersom jag inte riktigt vet hur man knyter fast hundar sa jag gjorde mitt basta, bad till gud att han inte skulle slita sig i ivern att halsa pa alla som gar forbi, gar in pa woolworths och koper en pase karamello koalas vilket ar det basta som finns och hubba bubba. Bara for att det var minst 2 ar sedan jag at hubba bubba.

Nervagen var betydligt mer problematiskt an vagen upp for att tvinga springa nerfor en backe pga en valdigt stor hund samtidigt som vi mots av ett par som ar ute med sina 5 ratthundar ar inget jag vill gora om. For att forsoka stoppa honom skriker jag NO WOLF NOOOO STOP SIT och allt jag kan komma pa, det hjalper inte och han springer over graset som ar blott, jag halkar och rullar nerfor backen, haller dock fast i kopplet, paret med hundarna har passerat och det kommer istallet en kinesfamilj som stannar och pekar och fnissar sadar so bara kineser gor och jag kanner bara att neeej ta mig harifran. Mina jeans ar smutsiga nu.

Det var min dag hittills och innan jag ska till Hannah sa tanker jag nog gora ingenting for jag ar trott fran promenaden och vi har kyckling i kylen.

Pappa jag ska gora dina supergoda kycklinglar kan du skicka receptet? Garna snart



Fairy bread, det vitaste brod du kan hitta med smor och strossel pa.


Min blagula tarta!! Alla ljusen blaste jag ut.


Ballooooooons

Imorgon aker jag pa min district conference langre bort i the hills, tillbaka pa sondag:)

Aurororaaa

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Aurora, happy birthday to youuu

Nagra envisades men att sjunga Eva bara for att mina namn star i den ordningen i passet mamma varfor gor det det? Jag vill ha Aurora forst. Bara for att retas saklart.

Iallafall det var toppen! Jag vaknade av ett telefonsamtal hemifran, sen kom Gayl in och gav mig hennes present som var jattefin:) Sen kom Ingrid och vi akte hem till June och Terry dar mitt kalas skulle vara och blaste upp en miljon ballonger, nagra exploderade och hennes hund kissade pa sig. Stackarn.
Apropa hundar, Brenda som jag flytta till nast har 2 valpar som ar underbara. Btw 9 minuter kvar pa min fodelsedag nu.

Sen akte vi hem igen och fixade oss, jag hade pa mig den bla klanningen vi kopte i Paris som ar sa himla fin mamma for dresscoden var bla och gul:) Sen borjade det och de hade satt upp sana Happy birthday plastgrejer i hela huset det var kul.
Josh och Jane kom lite senare, av Josh fick jag nog varldens dummaste present men det var typiskt killar och honom att det var kul. Janes present kommer snart sa hon haha.
Iallfall jag alskar min Rotaryklubb, de ar bast. Terry hade satt ihop en dvd med bilder pa Sverige och de avslutades med en bild pa svenska flaggan Happy birthday we hope you have had a great day. From your friends a Coro Rotary Club. Och en jattefin tarta som ar en san pa film nastan. Ingrid tog massa bra bilder med sin fetingkamera jag lagger upp den nar hon skickat dem.
Min Rotaryklubb matade oss hela kvallen med bbq tarta och champagne och vin och grejer och det slutade med att jag Ingrid och Josh lag pa sofforna i ett eget rum och till slut pratade vi nog inte ens for att maten och alkoholen gjort sitt men det var jattefint! De sjong for mig ocksa, namnde jag att jag alskar min rotaryklubb? Fick varldens finaste presenter av dem
De hade gjort fairy bread vilket ar vitt brod med smor och strossel pa, de har man pa smaflickors barnkalas har sa de skulle de sjalvklart ha har ocksa!


Kommer battre bilder pa oss sedan:)



Nagra ballonger var vi tvungna att ta hem ocksa.. Detta er ungefar en tredjedel av alla ballonger finns i mitt rum just nu.


Pressies! Fran min arabbuddie Gus Barmada som inte kunde komma hade lamnat ett jattefint paket med ett mineralpuder foundation set!! For han tycker att han ar for gammal for att ga ut after dark haha. Jag gillar honom massa.
Fran Gayl ett par rosa orhangen som lag i den jattefina asken!
Fran Josh en medalj som ar tavla dar det star " Happy birthday you are great!"
Fran Ingrid ett par orhangen stora med parlor.
Fran Rotary ett jattejattefint halsband, jag ska ocksa fa ett presentkort till Marion WOHO hehe.
Imorn far jag ocksa en fran David och Julie nar vi aker till CLARENDON! Jag alskar clarendon! Det ar som en pytteliten gammal vinby langt upp och bak i the hills. Vi ska ata middag dar imorn pa en jattemysig restaurang dit det kommer ett kant aussie bluesband!!



Lite narmre, orhangen fran Ingrid, rosa orhangen fan Gayl det syns inte att de ar rosa dock. Och halsbandet fran Rotary. Alskar den lilla rabandsknopen!



Den lilla ladan fran Gayl, jag har lagt alla mina smycken dari nu!

Nu ska jag sova och det kommer bilder pa tartan och allt mojligt senare:)

Godnatt. Ja mamma jag tackade jattemycket!
Haft en fiin fodelsedag!

Religion and astronomy, Encarta, Deuteronomy. It all started with the big bang!

Dryga 2 1/2 timmar kvar som 15aring! Iallafall Australientid, eller nae for jag ar ju fodd 03:17 sa det kanske ar annu mer.. jaja struntsamma!

Idag har jag inte gjort sa mycket, stadat mitt rum for det sag inte sa fint ut, matat djurnen, klappat djuren, kollat pa Vampire diaries som ar en ny serie och ar jattebra, vampyrerna ar valdigt snygga och jag hoppas att serien kommer till Sverige. Den ar ganska uppenbart inspirerad av Twilight men vada.
Sen ringde jag mamma och hon trodde att jag var Susanna forst det forsta hon sa var " har du ont i kaken??"  jag fattade inget forst sen kom jag pa att Susanna har dragit ut en visdomstand. Har vi verkligen sa lika roster?

Nu kom den dar down to the river to pray up pa teven. Jag alskar den laten, jag var jattebra pa min stamma pa konfirmationen forra aret minns jag.

Iallfall sen kom Gayl hem och vi at och sa kom jag och tanka pa Desiree och saknade henne massa sa jag fragade om jag fick ringa henne och sa slog jag alla mojliga nummer 001146 maste man sla forst och sen horde jag henne svara och nar man inte hort nagons rost pa 3 manader och den lat likadan som alltid sa blir det lite for mycket. Jag borjar grata och sager heeeeej och hon svarar vem ar det?? sa skriker jag att GISSA VEM DET AR men hon fattar anda inte sa sager jag gissa igen och hon sager.. vanta... AURORA??? sa borjar hon ocksa grata och vi pratar en stund. Hon var i skolan och nar jag horde alla i bakgrunden, Per och Oscar fran 9e som sager Ar det Aurora? Sa kanns allt som en annan varld, det ar en sak att prata med familjen i telefon men kompisar... Det ar da man marker att man forandrats, jag ar inte samma person som for 3 manader sedan. Alltsa sjalvklart samma personlighet och allt sant men jag ser inte saker pa samma satt langre.  Jag ser inte ens likadan ut langre. Jag umgas inte med samma sorts manniskor och eftersom de ar annorlunda sa paverkas jag annorlunda av mitt umgange och formas darfor annorlunda. Jag vet faktiskt inte om det ar bra eller daligt eller bara.. annorlunda.

Jag har pratat med manga som kommit hem som haft familj som har tyckt att den forandringen ar jobbig och att de inte kanner sitt barn langre. Men jag har sett sa mycket jag aldrig skulle kunna dela med folk som inte gjort det med mig eller innan. Man kan bara beratta men ord och bilder kan inte aterge kanslor och det ar sadant som gor att man bli annorlunda. Detta ar ingen semester det ar ett liv. Jag vet inte nu pa vilket satt eller hur mycket jag forandras forutom att jag har mognat en hel del redan och att jag ar mer oppen for nya manniskor och saker, inte for att jag inte var det forut men annu mer. Det var lite av det jag markte nar jag pratade med Desse och jag undrar hur det kommer kannas nar jag kommer hem igen efter 9 manader till ivag..

Till nagot helt annat, imorgon ar min fodelsedag och Rotary ska ha bbq for mig. Jag ville inte ha sa manga kompisar dar alls eftersom har gar inte unga sarskilt bra ihop med aldre alls av nagon anledning sa det blir bara jag Ingrid Jane och Josh. Minna har sin district conference den har helgen sa hon kan tyvarr inte komma men jag fick en jattefin present av henne nar jag traffade henne i mandags fran body shop! Och jag gillar Josh jattemycket men han kan vara sa himla... jobbig ibland. Han gillar sig sjalv valdigt mycket och det ar en del av det som gor honom rolig att han inte fattar hur lojlig han later ibland men en gang nar han fragade om jag ville titta pa honom nar han tranade pa gymmet i skolan sa tror jag att jag skrattade at least 5 minutes och han sag jattestott ut. Idag fick jag tusen sms " u want me to bring music, got speakers" nej jag vet inte for det ar inte hos mig " kk is it a party?" " no Josh its Rotary as you know, youve been there theyre all old!" sa haller han pa och ja.. Josh i lagom doser only.



Ingrid och jag pa hennes terass innan vi gick till stranden i tisdags!

Skriver mer nar jag ar 16 ar!

Over and out

« Till bloggens startsida