Vi skulle stjäla allt och slänga bort det igen. Nu finns det inget värt att stjäla men du, sätter höstsolen i eld.

Jag får typ bara kommentarer när jag lägger upp bilder så det gör jag väl nu då. Det är bara det jag ska ha på mig imorgon men det får väl mina kvinnliga läsare intresserade.
Jag har aldrig varit en sån "åååh vad ska du ha på dig? Jag ska ha en blablabla klänning med blaaaablabla mönster blablabla skor OSV OSV." Det är nog Désirées största sorg tror jag för hon är en sån som t.o.m planerar hur hon ska piffa upp folkdräkten på Samskolans lussedans.
Här är alla helt "OMG KATE IS WEARING THE SAME DRESS AS I AM SHE IS SUCH A BITCH ILLIGNORE HER FOR THE REST OF HER LIFE" Det är något aussetjejer INTE är avslappnade om. Jaja jag har lånat en klänning av Jane och när jag var hemma hos henne och provade den kom hennes mamma som är världens snällaste och hjälpte till och allting. Sen köpte jag skor igår som passar jättebra till.
Jag har sett några av klänningarna mina kompisar ska ha och åh min gud säger jag bara om de bend over finns inte mycker kvar till fantasin. Maddies mamma är rätt sträng och hon har en jättefin vit klänning som hon ska ha och den är GANSKA kort om man säger så och hennes mamma typ grät och när vi var på Marion så var hennes mamma där och letade desperat efter en annan klänning åt henne hahah. Och köpte en men Maddie krigade och fick som hon ville fast hennes mamma köpt en annan svart. Jag tror att det till slut nästan bara var för att under tiden vi var där ringde säkert 3 tjejer från skolan och sa att " if you're not wearing the dress can i borrow it for tomorrow?" och det är också sånt high school bitchigt folk gör här men ja nog om det.

Alla utom jag måste ha Work education vilket är en blandning av  slöjd hemkunskap och något annat. De förbereder sig inför att "arbeta" så de flesta bakar och säljer det på skolgården. Den här terminen var det hot berry pancakes, chokladfondue, milkshakes, varm choklad och nåt mer. Lockie ville göra kakdeg och sälja men det fick han inte.
Pannkakorna var hur äckliga som helst men alla typ Yuuuuummm that is SOO good men jag köpte en bara för att Katie var en av dem som gjorde dem, och då måste man ju stötta.
Sen när de skulle packa ihop tog killarna florsockret och slängde på varandra, det bästa var när Scott slängde massa i Dewies ( liam men kallas dewie av nån anledning) ansikte och sen kom alex och sprutade grädde så det blev nån gegga och han såg ut som en snögubbe HAHA. Fast sen kom lärarna som överreagerar fett mycket på ALLT och hade man florsocker på sig blev man förhörf och fick kvarsittning. Jag hade ju stått där och hade socker över hela ryggen och byxorna men jag sa att man kan ju inte hjälpa att man bara råkar vara där!! Så var jag ur knipan, dock den enda.

Idag var det Jeans for Genes day och jag gav 2 dollar till insamlingen. Jag hade mina blå cheap monday som är supertajta men ändå stretchiga, de flesta tjejer hade bara övertajta jeans som de knappt kunde gå i. Fick massa komplimanger för byxorna även om jag inte fattar varför det var säkert 6 stycken som sa "hey cool jeans" när jag frågade varför kunde ingen svara dock, " i dont know theyre just different.. i dont know what though" haha jaja det var ju bara trevligt.

Jag märker att jag hela tiden babblar på om skittråkiga saker och alla är bilddesperata och det verkar inte spela någon roll vad bilden föreställer så here you go:


 Klänning som är mycket mycket finare i verkligheten och jättefin på.

 Skoor


 Förlåt för alla uniformbilder men detta är the full uniform minus skorna. Kolla blazern som får en att se ut som atlas och knästrumporna och slipsen och kjolen ( kilten) som man måste rulla upp för annars släpar den typ i marken.


 Min skolväska!!! Hahaha den är äckligt stor, jag har mätt den är en halvmeter hög och hur fet som helst. Den är MYCKET större än Timberlandväskan mamma!

Lalalala

Nu ska jag göra något annat. Typ sova så man inte ser ut som en tjomme imorgon. Japp Minna du har smittat mig med tjomme. Bra ord.

Rorie the Retard / Sam pga att jag går i retard maths

Kommentarer
Rudolf
2009-08-07 @ 11:19:55
Åhhhh synen i huvudet är underbar just nu vill jag lova. En Awrora som går runt på high school med en ryggsäck större än henne själv. Säker på att du inte vill vara med i en tv-serie?
2009-08-07 @ 13:54:05
alltså dem knästrumporna.. MKT UNDERBARA!! klänningen är söt
millz
2009-08-07 @ 16:27:59
hahah snygg uniform;) du verkar ha det helt

underbart, fortfarande bilddesperate så försök fånga ögonblick och inte bara kläder till nästa gång;D både och helst! thiiihi



LOVE YOUR DRESS BTW.
2009-08-07 @ 23:28:48
Jag läser din blogg, tror att jag hittade den på forumet (jag ska inte åka och har inte åkt som utbytesstudent, men jag funderade på det ett tag). Det är jättekul att läsa om hur livet är down under. Du skriver roligt och bra! Med och utan bilder. Keep it up!
LINA
2009-08-08 @ 00:26:22
KONCENTRAT AURORA.

Snygg uniform måste jag säga :P

Nä, men cheap monday e bäst, och klänningen e jätte söt!
Desse....!!!!
2009-08-08 @ 23:59:27
snyggsnyggsnyggsnyggsnygga skor och klänning!!!!!!!!!! ge mig!
madde
2009-08-09 @ 00:26:21
är det inte jobbigt med uniform varje dag?;o

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

« Till bloggens startsida