And when the night to turns to day and all the lights they fade away

Bambaam. Idag är det 27 grader och kall vind. Inget kul! Det är fortfarande jättevarmt i solen med idag är sista sommardagen. Den här veckan ska det bli 36-38 grader så vi ska nog ner till Goolwa i helgen och jag tar alla chanser att åka dit som jag kan, boogie boarding är det bästa som finns.

Igår hade min kompis Maddie sin 16årsmiddag, ( här blandar de åren så jag går med 93or och 94or) och det var mysigt, efter det gick jag och några fler hem till Katie och tittade på fyrverkerier och åt glass. Det var faktiskt det bästa för av tjejerna som var på middagen var det mina favoriter som var hos Katie efteråt.



Gemma n Maddiee



Spoon and Tilda ( Hon heter Maddie spooner men det finns så många maddies att hon fick heta spooner eller spoon)



Tori and mee



Mad and spooooner



Maud me and Lucy



Maddie med parfymen vi köpt tillsammans till henne - Marc Jacob's Daisy sveindyr men det är hon värd. ( redan full av fingeravtryck från alla som velat lukta och typ ooooohhh i wish i was maddie tonight..)



Katie and Gem



Vixy ( löjligt smeknamn jag vet) and Tori



Tilda and Jaz



Tilda and Maddie



Maddie and moii



Walking to Katie's Glasspromenaden



Haha jag älskar den här bilden..

Nu ska jag göra kaffe! Carolyn håller på att göra mig till kaffeproffs, det är jättesvårt men hon säger att jag är duktig.

Aurora

Throw your hands in the air like you're hailing a taxi

Jane's got her P's!!!! Alltså körkort! Jag är super excited, men hon måste vänta en vecka innan hon får köra med kompisar för hennes mamma. Iallafall det gör inget, vi ska åka road trips det blir najs.

Här är något jag hade i min dusch i förrgår...



Jag typ AAAAANDREW! THERE IS A SPIDER IN MY BATHROOM REMOVE IT PLEASE! Och han typ, oj de där är ganska farliga (= du kan dö) så han tog bort den.
Jealous much?

Okej what else... Typ inget.

Såhär ser min lunch box ut. Sverige är ju typ enda landet i världen där man får mat i skolan. Här kan man köpa hamburgare och sausage rolls och rent fett om man vill..



Jag tycker den är gullig, den är glittrig!


P.s jag gav min kompis Ben turkisk peppar och han började nästan kräkas haha.

Över and out

Come to Australia! You might accidentally get killed

This is to you mummy!
Here are all the reasons for why I am irrevocably in love with this country

Weep for yourself my man, you'll never be what is in your heart. Weep little lion man you're not as brave as you were at the start

Good weekend! I fredags var det Swimming Carnival på St John's och man åkte i sitt House ( elevhem typ) ner till the aquatic center.
Jag simmade inte men jag var en sjukt bra supporter! Detta var första året någonsin som Halstead ( mitt house) inte kom sist utan 2a! Efter detta åkte jag med Hannah hem till hennes pojkvän och några andra från skolan som jag aaldrig pratat med innan för att göra ingenting tills Fringe opening började.  Det var runt 80.000 pers där och det var inte särskilt eventful men ändå kul på nåt sätt.
Morgonen efter väckte Carolyn mig runt 9 och sa att vi skulle till Goolwa nu, jag ville dö. Iallafall jag hade kul i vågorna och sen var helgen slut och vi åkte hem. Jag är svintrött så jag lägger bara upp massa bilder från Swimming nu.

De fyra houses på min skola är : Halstead gröna. Gooch röda, Moffat, gula, Prince blå.



Maud haha



Gooo Halstead!



It's Toooooom camp! Han är den galnaste människa jag träffat i mitt liv.



Katie & Gemma Goooooch



Maddieee



Hannah & Beck..  Hannah fick pris som bästa female swimmer! hon är huur snabb som helst

Hannah and Tilda



Dyyyylan! Det är han som är galen i all sport som finns, han vann alla sina race också. Han var överentusiastisk haha, men han är i Prince också, de vinner varje år.



Josh tyckte han var bra.  Jag sa att han inte var det och jag hade rätt för han kom sist hahaha.



Lockie haha. Han är bra




is a Halstead frog




Me and Jakeee.





Schnygggg



Sen tappade hon sina sunnies i typ.. avloppsvatten hahaha

Okej kommentarer nu för detta är stört många bilder!!!!
Något ni vill att jag ska skriva om? Och snälla inte typ " skriv om skillnaderna mellan Sverige och Australien" för det kan ni läsa på aalla utbytesbloggar om Australien för alla frågar det och det är jättetråkigt att skriva om

Aurorora

 

Lavender's blue, dilly dilly. Lavender's green. You will be king dilly dilly. I will be queen

HmmMMMmmmm okej så sommaren och värmen fortsätter! Idag var det 32 grader och resten av veckan ska det vara runt 37-38 så jag fryser inte ihjäl då.
Idag när jag kom hem från skolan gick jag in på mitt rum, kollade vad klocka var från sängen och sen när jag tittade igen så hade det gått 2 timmar.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga allt är så normalt för mig nu! Från terassen såg jag en jättestor koala som ropade på någon och koalor låter verkligen hemska. Som sjuka grisar typ. Jag provade "carrubs" choklad första gången idag och det var det äckligaste jag smakat i mitt liv. Det är typ sån choklad man ger till hundar och diabetiker för att det är de enda de tål. Uuusch.

I skolan idag insåg jag att det faktiskt inte är särskilt långt kvar tills jag kommer hem. Det kändes som att en iskall hand vred om alla mina tarmar och jag vet att det finns några här jag verkligen verkligen kommer sakna.

På fredag ska jag på Fringe festival opening och det är något street party. Jag ska gå med Hannah och hennes pojkvän och Minna ska också vara där så det blir kul!

Andrew pratade om att åka till Melbourne igen men att kanske köra bil för att se mer, jag sa direkt yaay great ocean road! Så han håller på att titta på lediga dagar för att köra Great ocean road till Melbourne. Det var jättekul i Melbourne så att åka dit igen kommer jag ju inte direkt säga nej till.



I MISS GOOLWA! Jag vill dit nuuuuuuu!







Looong time ago, me and Louie at the footy

hbuoieruöowenqml

Hej här kommer segertåget rullar in som technodrogen tryck på play vi sätter på den dansar som på - äh vi kör igen

Idag efter skolan åkte jag till Marion med Jane och det är ett massive drama på skolan nu. Jane har insett att hennes "bästa kompis" är en ganska hemsk människa och mobbare som förstör folks liv "serial bully" som hon kallade det och har nu pratat med rektorn och hon kommer antagligen bli utslängd. Jag trodde faktiskt inte att Jane var så modig för hon är medveten om att Emma kommer försöka vända folk emot henne och gråta för att få folks sympati och hon mår verkligen jättedåligt men jag känner Emma så väl att jag vet att det stämmer och hon har fått många att byta skola pga hennes mobbing.

En pinsam grej som jag och Jane gör VARJE gång vi umgås är att vi tar små häften med förlovningsringar i och beskriver hur våra ska se ut och hittar dem vi vill ha och om vi shoppar så går vi alltid till juvelerare och tittar på dem. Vi har helt olika smak hon vill ha en miljon diamanter på dem och jag vill bara ha en. Okej nu ska jag sluta prata om det haha det är bara så väldigt jätteintressant.

Jag är jättetråkig idag så det enda jag har kvar att berätta är att jag köpte ny ipodhörlurar idag.

Över och ut.

« Till bloggens startsida